סהר שפע – הרבה יותר ממסעדן

סהר שפע – הרבה יותר ממסעדן

אין ספק ששפים ובעלי מסעדות הפכו להיות גיבורי תרבות. אנחנו יכולים למצוא אותם היום בכל מקום. תוכניות טלוויזיה, אתרי אינטרנט, עיתונות ארצית, הרצאות לקהל הרחב, שלטי חוצות ועוד. עם השנים, הם הפכו להיות גיבורי תרבות שהחליפו דמויות מעולמות תוכן שונים.

ישנם מסעדנים שאפשר למצוא אותם בכל מקום, בין אם זה בגלל שהם באמת הצליחו ובין אם זה מסיבות אחרות, מה שברור הוא שלכל בעל מסעדה, לכל שף, יש מה לומר, יש מה ללמד, יש דרכים שונות שהוא יכול להציע לקהל הרחב.

לעומתם, יש בעלי מסעדות, רשתות מזון שאינם ממהרים בהכרח לחפש חשיפה תקשורתית רחבה. הם לא ממהרים לתוכניות ריאליטי ולא ממהרים לקבל קמפיינים עבור חברה כזו או אחרת. הם כן מספקים ידע מתוך הניסיון שהם צברו במהלך השנים בעבודתם. כך למשל, דרך אתרי אינטרנט שהם מפעילים, בלוגים ובאמצעות כלים דיגיטליים אחרים.

אחת הדוגמאות הטובות לכך הוא סהר שפע ממייסדי רשת ארומה וממייסדי רשת גומבה. סהר נמצא בסביבה של עולם המזון כבר למעלה מעשרים שנה. הוא זוכה להצלחה גדולה בזכות יכולות עסקיות, יצירתיות והבנה טובה של התחום וכן של הסביבה בה הוא פועל. לראיה, ההצלחה הגדולה של רשת ארומה אשר מושכת אליה אלפי לקוחות מדי יום, עצם זה שהרשת נמצאת בפריסה רחבה מאוד ואין ספק שהיא נחשבת לרשת בתי הקפה הטובה והמצליחה ביותר בישראל.

לכך אפשר להוסיף את רשת גומבה שזוכה להצלחה גדולה, למרות שמדובר ברשת צעירה מאוד. זו רשת של אוכל איטלקי אשר מוגש ללקוחות בשיטת מזון מהיר אך המנות בתפריט עשויות מחומרי גלם ברמה הגבוהה ביותר שיש. מה עוד שסניפי הרשת השונים מספקים אווירה נעימה וייחודית לכל מי שנכנס אליהם.

ובכן, אחרי כל זה, היינו יכולים לצפות למצוא את סהר בכל מקום, בכל זירה תקשורתית אפשרית. אך הוא מעדיף להעביר מהניסיון והידע שלו בדרכים ייחודיות, בדרכים משלו. הוא מפעיל אתר אינטרנט מיוחד בו ניתן למצוא מאמרים שונים, הן כאלה שמספרים את הסיפור שלו, את הסיפור של ארומה ושל רשת גומבה, וכן מאמרים שיכולים לעזור לכל מי שנכנס או נמצא בעולם המזון ומחפש כלים ומידע.

למה משתלם להיכנס לאתר של סהר

כל מי שנכנס לאתר של סהר יכול ליהנות בו, ממגוון רחב של מאמרים ייחודים, כאלה אשר נכתבו על ידי סהר בשפה ייחודית, שפה צעירה, ברורה, רהוטה, כזו שכל אחד יכול לקרוא ולהבין.

המאמרים עוסקים, כאמור, במגוון רחב של נושאים אשר קשורים לעולם המזון מהיבטים שונים. בין אם זה, כיצד הכל התחיל, איך הכל נבנה, כיצד בונים רשת, איך מפעילים אותה, וכמובן מאמרים שלמים שמספקים מידע על הפרטים הקטנים ביותר, הרי כולנו יודעים שהשטן או אלוהים נמצא בפרטים הקטנים.

צריך לומר, מעבר לאינפורמציה הטכנית, הרי שסהר מספק הרבה מאוד מידע על עצמו וכיצד הוא הגיע לתחום. הוא מספר את הסיפור שלו באופן כזה שכל מי שנמצא במצב דומה לשלו, כל מי שיש לו חלום והוא רוצה להגשים אותו, ידע כיצד לעשות את זה, בין אם זה על ידי כך שהוא יקרא את הסיפור של סהר ויקבל ממנו השראה ובין אם זה על ידי כך שהוא יקבל דרך הסיפור, סוג של גיידליין, עצות שיכולות לעזור לו איך להפוך חלום למציאות.

זו תרומתו של סהר לחבר'ה הצעירים שמבקשים להיכנס ולהשתלב בעולם המזון, להצליח וליהנות ממנו כפי שהוא מצליח ונהנה ממנו כבר למעלה מעשרים שנה.